Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nagy éves horoszkóp 2024
  2024-01-05 20:30:31, péntek
 
 













NAGY ÉVES HOROSZKÓP 2024
Székelyhidi Ágnes asztrológus


Sorsfordító változásokat és kivételes asztrológiai eseményeket hoz ez az esztendő. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? A 2024-es éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül.







KOS (III. 21 - IV. 20.) éves horoszkóp 2024


Most aztán igaz lesz a mondás, hogy az nevet, aki utoljára nevet! Sok kihívással kell ugyanis megküzdened a következő esztendőben, de végül az élet és az eredmények téged igazolnak majd az éves horoszkóp 2024 szerint. Kiemelt időszak az április 30. és június 8. közötti periódus, amikor bolygód, a Mars felpörget téged és az eseményeket. Ennek ellenére jól tennéd, ha nem kezdenél kapkodni, most tényleg megéri türelemmel kivárni! A szerelemben a nyár hozhat komoly fordulatot.

Ez is érdekelhet
Kos éves horoszkóp 2024.: szerelem, karrier, egészség

Közeledik az év vége, és bizony már alig több mint egyetlen hónap választ el az új esztendőtől. Vajon milyen új évre számíthatnak 2024-ben a Kos jegy szülöttei? Karrier és munka, szerelem és párkapcsolat, illetve egészség témában minden fontos információt megtudhattok az éves horoszkópból.

Tovább olvasom

Link








BIKA (IV. 21 - V. 20.) éves horoszkóp 2024


Nagyon szerencsés évnek nézel elébe a 2024-es éves horoszkóp szerint. Május 25-ig a Jupiter a jegyedben áll, de utána sem lesz okod a panaszra. Izgalmas fejlemény várható, amikor április 21-én a Jupiter az Uránusszal együtt áll, ekkor ugyanis a környezeted számára meglepő döntést hozol. Valójában régóta érik ez már benned, de ekkor lesz bátorságod meg is lépni. A személyes céljaidban és a párkapcsolatodban is a fejlődés éve ez, szintet lépsz/léphettek együtt.

Ez is érdekelhet
Bika éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nagyszerű évre számíthat mindenki, aki a Bika jegyében született az éves horoszkóp szerint. S hogy mi várhat rájuk a párkapcsolatban, párkeresésben, a munkájukban, karrierjükben? És mire figyeljenek, hogy megőrizhessék az egészségüket? Minden kérdésre választ ad a horoszkóp.

Tovább olvasom

Link








IKREK (V. 21 - VI. 21.) éves horoszkóp 2024


Igazán izgatottan várhatod az új évet, hogy mi mindent hoz neked a jegyedbe lépő Jupiter: nos, annyit elárulhatunk, hogy csupa jót! Május 26-án lép be a jegyedbe, és több területen is csodákra számíthatsz: szerelem, család, ingatlan ügyek, karrier, pénz, egészség. A párkapcsolatban eljegyzés, esküvő is szóba kerülhet, munkában nagyon komoly előrelépés. Az biztos, hogy nagyon sorsfordító lesz számodra ez az esztendő.

Ez is érdekelhet
Ikrek éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Ha valakik, akkor az Ikrek jegyűek egészen különleges és nagyon szerencsés évre számíthatnak 2024-ben. Minden kívánságukat valóra válthatják, ha igazán ügyesek. Érdemes élni a lehetőségekkel. Éves horoszkóp szerelem, párkapcsolat, egészség, karrier, munka vonatkozásában.

Tovább olvasom

Link








RÁK (VI. 22 - VII. 22.) éves horoszkóp 2024


Az idő most neked dolgozik. Hogy mit is jelent mindez? Nos például azt, hogy amivel kapcsolatban azt érzed az év elején, hogy mintha árral szemben úsznál, arról az év második felére kiderül, hogy bizony mindvégig neked volt igazad. Azt is jelenti mindez, hogy beérnek korábbi erőfeszítésednek gyümölcsei, ha türelmes vagy. És nem utolsó sorban azt is jelenti, hogy olyan dolgokat tanulsz és tapasztalsz, amik egész életedben hasznodra lesznek.

Ez is érdekelhet

Rák éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Vajon mit hoz a Rák jegyében születetteknek az új esztendő? Mire számíthatnak a szerelem és párkapcsolat terén, a munkájukban és karrierjükben, és mire figyeljenek a leginkább, hogy megőrizzék az egészségüket? Éves horoszkóp 2024-re!

Tovább olvasom

Link








OROSZLÁN (VII. 23 - VIII. 22.) éves horoszkóp 2024


Nagyon komoly változások kapujában állsz. Az év első felében nem csökken a terhelés, de a te munkabírásod, terhelhetőséged sem, és most bizony eljöhet a nagy áttörés ideje. A Jupiter szó szerint kitágítja a látómeződet. Engedd neki, és ne félj váltani! Ha a jelenlegi helyen nem fejlődsz, akkor tovább kell lépned. Május 26. után beérnek ezek a hatalmas erőfeszítések, de most ehhez valóban bátran kell cselekedned.

Ez is érdekelhet
Oroszlán éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Próbára teszik az Oroszlán jegyűeket a bolygók 2024-ben. Ám ők erősek, szívósak, kitartóak, és semmilyen kihívás sem szegi a kedvüket. Vajon mi vár rájuk az új esztendőben? Hogyan alakul a szerelmi életük, a párkapcsolatuk, a munkájuk és a karrierjük, s mi mindenre figyeljenek, hogy megőrizhessék az egészségüket? Éves horoszkóp 2024!

Tovább olvasom

Link








SZŰZ (VIII. 23 - IX. 22.) éves horoszkóp 2024


Bár a felszínen sokáig látszólag minden mozdulatlan, a mélyben, benned, nagy változások zajlanak. Fontos kérdéseket feszegetsz, és átértékelésre késztetnek az égi folyamatok. S mindeközben végbemegy egy nagyon fontos érési, fejlődési szakasz, melyből megújulva kerülsz elő. A párkapcsolatodban is megmutatkozik ez a tendencia: átértékelsz, újragondolsz, és megváltoztatsz.

Ez is érdekelhet
Szűz éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

2024 mindenki jegynek hoz valamilyen fordulatot. Vajon a Szűz jegyűek mi mindenre számíthatnak, és mire figyeljenek a párkapcsolatukban, a munkájukban, karrierjükben és persze az egészségük terén? Szűz éves horoszkóp 2024!

Tovább olvasom

Link








MÉRLEG (IX. 23 - X. 22.) éves horoszkóp 2024


Szuper év lesz ez számodra, bár lehet, hogy mindez nem lesz rögtön nyilvánvaló... Valójában két részre osztható ez az esztendő, a május 26 előtti, kihívásokkal teli hónapokra, és a május 26 utáni, könnyedebb, boldog periódusra. Az események is szerencsés fordulatot vesznek, és a te hozzáállásod is megváltozik, e kettő együtt adja a jó eredményt. A párkapcsolatod révbe ér, ha szingli vagy, akkor pedig a nagy szerelem kopogtat az ajtódon.

Ez is érdekelhet
Mérleg éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

2024 különleges lehetőségeket tartogat mindenkinek, aki a Mérleg jegyében született. S vajon hogyan alakul a párkapcsolat, a karrier és a munka, nem mellesleg az egészséged? Minden fontos részlet az éves horoszkópban!

Tovább olvasom

Link








SKORPIÓ (X. 23 - XI. 21.) éves horoszkóp 2024


2024-et fogd fel az óriási lehetőségek előszobájának! Ez egy előkészítő szakasz: nem valószínű a hatalmas áttörés, de a mélyben olyan változások zajlanak, amik az azt követő időszakban meghozzák az eredményt. Mindeközben te “úton vagy": lelki, szellemi érésen mész keresztül. A fizikai szinten ezt te persze megélheted türelmetlenül, és idegesíthet, hogy a Plútó hol kíméletlenül teszteli a kitartásodat, hol azt javasolja, hogy lassíts, és ne hajszold túl magad. De lehet bölcs is a hozzáállásod, és tudhatod, hogy mindezt türelemmel kell megélni, és akkor minden rendben megy.

Ez is érdekelhet
Skorpió éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nem jeleznek könnyű évet a bolygók a Skorpióknak. Ám ők rendkívül szívósak, és minden nehézséget meg tudnak oldani. S vajon mit jelez számunkra az éves horoszkóp 2024-re? Íme minden fontos információ.

Tovább olvasom

Link








NYILAS (XI. 22 - XII. 21.) éves horoszkóp 2024


2024 a nagy lehetőségek és nagy találkozások éve a számodra. Te vagy az év egyik nagy nyertese! A Jupiter hatására komoly lépésre szánjátok el magatokat a pároddal, és házasság, családalapítás is szóba jöhet. A pénzügyekben rögtön az év eleje is hozhat jó hírt, és idén egy nagyobb utazás is lehetséges, ahogy az is, hogy ingatlan ügyekben előre lépj. Az biztos, hogy sokáig fogod emlegetni ezt az esztendőt!

Ez is érdekelhet
Nyilas éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nagy lehetőségeket tartogat neked a sors, ha a Nyilas jegyében születtél. S vajon mi minden jóra számíthatsz 2024-ben az éves horoszkópod szerint? Ahogy kezdtük, csupa jóra. Íme minden fontos tudni való párkapcsolatra és szerelemre, munkára és karrierre, nem utolsó sorban pedig az egészségre vonatkozóan.

Tovább olvasom

Link








BAK (XII. 22 - I. 20.) éves horoszkóp 2024


Most igazán a hozzállásodon múlik, hogyan értékeled a változásokat: félig üres, vagy félig tele van az a a bizonyos pohár. Az biztos, hogy hatalmas fordulatszámon pörög ez az év! Ne félj, magasabb szintre lépsz életed szinte minden területén. Lehet, hogy ennek ebben az évben még nem, inkább majd csak 2025-ben tudsz örülni. A Plútó egész évben a Bak és a Vízöntő ,,billeg", ami gyökeresen megváltoztatja a stílusodat, és a világszemléletedre is komoly hatással van.

Ez is érdekelhet
Bak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

A Bak jegyűek élete végérvényesen és visszavonhatatlanul változik meg 2024-ben. S hogy ez tetszeni fog-e vagy sem, rajtad múlik. Érdemes inkább az előbbit választani, s szintet lépni az életedben. Bak éves horoszkóp 2024. Vajon mit tartogat számodra?

Tovább olvasom

Link








VÍZÖNTŐ (I. 21 - II. 19.) éves horoszkóp 2024


2024 életed legnagyobb esélye arra, hogy végleg megszabadulj az elavult, megfelelni akarásból származó sémáktól, amelyeket magadra erőltettél a múltban. Ezzel nem aratsz osztatlan sikert, de nem is baj: most az a lényeg, hogy a saját utadat járd. A Plútó többször belép, majd kilép a Vízöntőből, ez igencsak megviselhet, ezért a testi-lelki-szellemi jóllétedre most különösen kell ügyelned. Közben szuper lehetősége is jönnek. Ha állást változtatsz, garantáltan minőségileg és anyagilag is előnyösebb munkát találsz. Szóval nem fogsz bánkódni.

Ez is érdekelhet
Vízöntő éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Fordulatos évre számíthat mindenki, aki a Vízöntő jegyében született. A Plútó, mely folyamatosan a Bak és a Vízöntő jegy határán imbolyog, igencsak megnehezíti a dolgod. S hogy minderre időben felkészülhess, olvasd el, mit javasol számodra az éves horoszkóp 2024-re.

Tovább olvasom

Link








HALAK (II. 20 - III. 20.) éves horoszkóp 2024

Egész évben marad a Szaturnusz a Halakban ami azt jelenti, hogy nagy, fajsúlyos bolygók nem kavarják fel az állóvizet. Jól teszed, ha maradsz a helyeden, és megbecsülöd mindazt, amid van. Nem kell aggódnod, és nem kell új állás után nézned. Sőt, nagyon jó híreket kapsz a pénzzel kapcsolatosan április 30. és június 8. között, és igazán szerencsésnek érzed majd magad. Ami a párkapcsolatot illeti: nem a szerelem hajszolása kerül a fókuszodban 2024-ben. De épp ez lesz a siker titka. Amikor nem görcsölsz rá, egyszerűen bekopogtat az ajtódon! Ez elhozza a nagy boldogságot is számodra.

Ez is érdekelhet
Halak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Vajon mit jelez 2024-re az éves horoszkóp a Halak jegyűeknek? Mire figyeljenek a párkapcsolatban, s mire, ha párra szeretnének találni? Hogyan alakul a munkájuk, és mi a legfontosabb teendő, hogy megőrizzék az egészségüket? Az éves horoszkóp minden kérdésre választ ad.

Tovább olvasom

Link








Rám talál a szerelem /Egyveleg/

Link

Link


Zoltán Erika - Ki az aki rám talál

Link












 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
Címkék: erőfeszítésednek, csillagjegyekre, párkapcsolatban, terhelhetőséged, születetteknek, családalapítás, vonatkozásában, párkapcsolatod, párkapcsolatuk, megváltoztatsz, lehetőségekkel, párkapcsolatot, fordulatszámon, párkapcsolatra, megváltoztatja, felkészülhess, lehetőségeket, karrierjükben, párkeresésben, megmutatkozik, előszobájának, megőrizhessék, türelmetlenül, erőfeszítések, átértékelésre, hozzállásodon, szerencsésnek, végérvényesen, kapcsolatosan, párkapcsolat, számíthatnak, kihívásokkal, munkabírásod, hozzáállásod, egészségüket, pénzügyekben, egyes csillagjegyekre, 2024-es éves, következő esztendőben, eredmények téged, éves horoszkóp, nyár hozhat, éves horoszkópból, környezeted számára, személyes céljaidban, jegyedbe lépő, párkapcsolatban eljegyzés, nagy áttörés, jelenlegi helyen, hatalmas erőfeszítések, bolygók 2024-ben, szerelmi életük, NAGY ÉVES HOROSZKÓP, Székelyhidi Ágnes, Zoltán Erika,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Emlék  A könnyek összegyűjtése  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Maradék idő  próbáljuk ki az őszinteséget  Tehetségtelen gyerek nincs.  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Beney Zsuzsa  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Jó éjszakát  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam Krisztinától  Ébredj  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Pillangó  Facebookon kaptam  A fák lelke  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Búzaszentelés  Szent György nap  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A könnyek összegyűjtése  Bella István: Zsoltár  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Különös!  György napra  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Nehezen engedem  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Az embernek a társa: hiányzik.  Vannak arcok  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar... 
Bejegyzés Címkék
egyes csillagjegyekre, 2024-es éves, következő esztendőben, eredmények téged, éves horoszkóp, nyár hozhat, éves horoszkópból, környezeted számára, személyes céljaidban, jegyedbe lépő, párkapcsolatban eljegyzés, nagy áttörés, jelenlegi helyen, hatalmas erőfeszítések, bolygók 2024-ben, szerelmi életük, felszínen sokáig, nagyon fontos, egészségük terén, párkapcsolatod révbe, nagy szerelem, éves horoszkópban, óriási lehetőségek, előkészítő szakasz, hatalmas áttörés, mélyben olyan, fizikai szinten, nagy lehetőségek, pénzügyekben rögtön, nagyobb utazás, éves horoszkópod, egészségre vonatkozóan, hozzállásodon múlik, bizonyos pohár, előbbit választani, saját utadat, pénzzel kapcsolatosan, párkapcsolatot illeti, szerelem hajszolása, fókuszodban 2024-ben, siker titka, nagy boldogságot, legfontosabb teendő, erőfeszítésednek, csillagjegyekre, párkapcsolatban, terhelhetőséged, születetteknek, családalapítás, vonatkozásában, párkapcsolatod, párkapcsolatuk, megváltoztatsz, lehetőségekkel, párkapcsolatot, fordulatszámon, párkapcsolatra, megváltoztatja, felkészülhess, lehetőségeket, karrierjükben, párkeresésben, megmutatkozik, előszobájának, megőrizhessék, türelmetlenül, erőfeszítések, átértékelésre, hozzállásodon, szerencsésnek, végérvényesen, kapcsolatosan, párkapcsolat, számíthatnak, kihívásokkal, munkabírásod, hozzáállásod, egészségüket, pénzügyekben, találkozások, megszabadulj, elárulhatunk, változásokat, kívánságukat, kíméletlenül, kitartásodat, megtudhattok, kapcsolatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5459
  • e Hét: 25278
  • e Hónap: 65099
  • e Év: 242974
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.